Μπράβο στους κηφήνες της ακροαριστερόστροφης νομενκλατούρας που σπρώχνουν τα παιδιά στις καταλήψεις

Ηλίου φαεινότερο ποιοί υποκινούν και κατευθύνουν τις καταλήψεις σχολείων επειδή έχουν μάθει στην ξάπλα και την καλοπέραση, αλλά αυτό που μετράει είναι να μην εργάζονται και να παίζουν τάβλι ή πρέφα ή εγώ λέω και το πουλάκι τσίου τσίου για ανακούφιση από την πολύ δουλειά και την κούραση !
Όλοι γνωρίζουμε πλέον ότι αυτοί οι κουλτουριάρηδες πολιτικάντηδες συνδικαλιστές της ΟΛΜΕ ή ΕΛΜΕ ή ότι άλλο συνδικάτο σκαρφίζονται να δημιουργούν για να παρασύρουν όλους τους εκπαιδευτικούς σε άνομες συμπεριφορές και ενέργειες με κομματικές σκοπιμότητες και κατευθύνσεις από πρώην υπουργούς και βουλευτές της ακροαριστερόστροφης νομενκλατούρας!
Έχουν πάλι εξαγγείλει για σήμερα απεργιακές κινητοποιήσεις και συλλαλητήρια με την δικαιολογία της διαδικτυακής εκπαίδευσης!
Δεν βλέπουν ή έχουν μεγάλη στραβομάρα αν και υποτίθεται ότι είναι οι άνθρωποι της μετάδοσης γνώσης στους μαθητές ότι πλέον στην ζωή μας μπαίνει με τεράστια ταχύτητα η ηλεκτρονική εφαρμογή και τεχνολογία με αποτέλεσμα την τελευταία συμφωνία της Ελληνικής Κυβέρνησης με την μεγαλύτερη παγκόσμια εταιρεία Microsoft;
Αλλά αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να δημιουργηθεί πολιτική αναμπουμπούλα και να δώσουν λίγο οξυγόνο ζωής και ύπαρξης στην πολιτική σκακιέρα του τόπου της ακροαριστερόστροφης παράταξης που πνέει τα λοίσθια και βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και της διάλυσης!
Και ενώ τα δικά τους παιδιά τα πηγαίνουν στα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία όπως σε κολλέγια κ.λ.π. που δεν είναι δυνατόν να προβούν σε καταλήψεις , σπρώχνουν για κομματικά οφέλη τα παιδιά της μεσαίας τάξης στην αγραμματοσύνη και τους τραμπουκισμούς και να εναντιώνονται και να έρχονται σε αντιπαράθεση και στα χέρια με τους ίδιους τους γονείς τους.
Δυστυχώς έχουμε φθάσει στο σημείο της αποτελμάτωσης και της ξεφτίλας της εποχής με τους ανεγκέφαλους συνδικαλιστές που κατευθύνουν την νεολαία του τόπου μας στην εγκληματικότητα και την αμάθεια ,γιατί όπως λέει η παροιμία “με όποιο δάσκαλο θα κάτσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις”!
Φθάνει πλέον κακομαθημένοι κηφήνες να γίνεστε οι βδέλλες του Ελληνικού λαού και να είστε τα τσιμπούρια της οικονομίας μας!
Εύχομαι καλά Μυαλά και να δώσω το μήνυμα στους συνεπείς εκπαιδευτικούς ότι τους σέβομαι και εκτιμώ την εργασία τους αλλά να μην παρασύρονται από τους Ακροαριστερόστροφους κουλτουριάρηδες πολιτικάντηδες συνδικαλιστές που στο τέλος τους βλέπουμε υποψήφιους βουλευτές.

Καλό ξημέρωμα!

Χίος, 6 Οκτωβρίου 2020
Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.